Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyciagane szyw.

Sobislaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie, kiedyś miałem wyciągane szwy nie wszy dla idiotów, bo pewnie zaraz będzie tu spam ze wszy :D,ale szczegół, no i to straszne bolalo i wgl, to bylo 7 lat temu no i teraz też się tak zdarzyło ze muszą wyciągnąć, czy jest ktoś kto mial nie dawno wyciągane? , i czy jest teraz lepszy sposób i wgl?

Q4iKmxa.gif

NOWA ODSŁONA METIN2

Opublikowano

Byłem tydzien temu na zdjęciu szwów. Miałem na pachwinie, jedynie co bolało to ukłucie skalpelem (jak podważał szew) i to wszystko. Wszysko zalezy w jakim miejscu cie składali. Ale dasz radę :)

Opublikowano

niedawno mialem zdejmowane szwy na potylicy, beznadziejne miejsce. Bolalo , bez znieczulenia, facetka ciagnela razem z wlosami szwy.. 8 szwów chyba. platne znieczulenie

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Zalezy w jakim miejscu. Mi na znieczuleniu zakladali szwy i bolalo bardziej niz jak sciagali bez znieczulenia ; ).

; )

Opublikowano

Jak byłem młodszy to pomiędzy palcami u stopy miałem rozcięte i mi to zaszywali. Po jakimś tam czasie sobie sam zacząłem wyjmować te szwy bez większego problemu, nawet nie bolało.

Opublikowano

Zależy czy masz te rozpuszczalne czy zwykłe. Ja po wyrostku miałam rozpuszczalne to bardziej bolało zrywanie plastrów niż wyciąganie szwów. ;)

rydah for life

Opublikowano

Miałem 2 razy.

Raz jak miałem 9

Drugi jak miałem 12

9 bolał jak chuj . Wytrzymac nie mogłem , na ostatnim szwie kupiłem znieczulenie (4 szwy)

Jak miałem 12 to poprostu czujesz ukłucie igłą , nawet nie .

Poprostu jakbyś pojedynczego włosa wyrywał , to wszystko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...